Pogledajte luksuzni dom Emine Jahović koji odiše prefinjenošću: Dnevni boravak u staklu, sa pogledom na Bosfor (FOTO)

Emina Jahović već godinu dana uživa u novom stanu u Istanbulu sa kojeg se pruža pogled na Bosfor. Ona je dugo uređivala novi dom u kojem živi sa sinovima Jamanom i Javuzom, a fotografije svedoče tome da je ovaj stambeni prostor opremljen čistim luksuzom. Stan se nalazi na dobroj lokaciji u Istanbulu, što je presudilo da ga pevačica kupi.

Dnevni boravak je sav u staklu, a upravo ovaj pogled koji ima na more, smiruje poznatu pevačicu. Svaka prostorija je luksuzno sređena, tako da svaki ukras odiše glamurom.

– Lokacija ovog stana bila je presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mesta. Za razliku od moje kuće, koja se nalazi u prirodi, trebalo mi je mnogo više vremena – rekla je Emina ranije i otkrila čime ju je ovaj prostor opčinio.

Ovaj pogled na Bosfor izuzetno me smiruje, i on je takođe bio presudan u odabiru našeg životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mešavina mermera i drveta kao i konbinovanje starog i novog. Imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se zaista dobro osećam – ispričala je Emina.

Emina često postavlja na društvene mreže fotografije iz svog doma, te se sudeći po njima može zaključiti da je njen novi stan uređen u minimalističkom i modernističkom stilu. Dominiraju krem tonovi i bele boje, koje dopirnose da čitav prostor izgleda elegantno, a vrlo i je prozračan i pun svetlosti.

Prostrana kuhinja i trpezarija maksimalno govore o tome da su gosti uvek dobrodošli u njen životni prostor.

Izvor: blic.rs