Pobeđujemo ili se vraćamo kući: Astrolozi analiziraju Piksijev horoskop i otkrivaju šta nas čeka protiv Švajcarske

Sati nas dele od odlučujućeg meča reprezentacije Srbije na Mundijalu u Kataru. Srbija od 20 časova igra protiv Švajcarske ključni meč sa plasman u osminu finala Svetskog prvenstva, a oni koji veruju u horoskop pitaju se da li će zvezde biti naklonjene danas Piksiju i njegovim izabranicima, te su astrolozi analizirali trenutnu situaciju.

Dragan Stojković Piksi rođen je 3. marta 1965. godine u znaku Ribe sa podznakom Raka. Ova dvostruka vodena kombinacija znaka i podznaka ukazuje na njegov emotivni pristup životu. Sa razvijenom intuicijom, rečit i maštovit, samostvestan i majstor kompromisa, Piksi veruje u svoje snove koji se ispunjavaju.

Astrolog Boban Vujović otkrio je šta poručuje nebeska mehanika Piksijevog horoskopa i tranziti planenta na dan utakmice i čemu možemo da se nadamo.

Vujović je pre samog početka prvenstva istakao da izrazito teški aspekati tranzitnog Marsa iz Blizanaca prema Piksijevom položaju Sunca, Meseca i Merkura ukazuju da će negativni dani na prvenstvu biti 28. i 29. novembar, kao i period od 15. do 19 decembra.

„U ovim periodima će doći do padova, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu, zbog bezvoljnosti, nemotivisanosti i nedostatka samopouzdanja. Može biti prisutan i osećaj nemoći, ljutnje i besa zbog nemogućnosti odvijanja situacije u željenom pravcu. Do većih grešaka u postupcima, odlukama i ponašanju obično dolazi zbog jako loše organizacije, a često i zbog neadekvatno definisanog cilja u tom trenutku. Generalno, zbog teških aspekata tranzitnog Marsa i natalnog Sunca, Meseca i Merkura moguće je u navedenom periodu i prisustvo veće agresivnosti u ponašanju.

Pod uticajem ovog tranzita može biti prisutna izraženija opasnost od ulaska u suvišne rasprave i u verbalne sukobe koji mogu podstaći i javljanje većih problema u međuljudskim odnosima. Tokom trajanja ovog tranzita Piksi će imati „kratak fitilj“ i lako će „padati u vatru“.

Planete mu nisu bile naklonjene protiv Kameruna, ali večeras su na njegovoj strani. Prema horoskopu Dragana Stojkovića 2. decembar je dobar dan za njega i našu reprezentaciju.

„Uz nadu i veru u naš tim, poželimo im sreću i neka nam donesu vanvremensko radovanje koje ova nacija čeka predugo, a položaj planeta ukazuje da nam se smeši sreća i ponos na ovom prvenstvu, koje već nazvano „prvenstvo iznenađenja“, poručio je astrolog Boban Vujović.

Izvor: kurir.rs