Piksi završio obraćanje, pa se vratio: „Moram još nešto da kažem o Nejmaru“ – ovo niste mogli da vidite u prenosu uživo

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi želeo je da uputi posebnu poruku brazilskom fudbaleru Nejmaru koji se povredio na meču protiv Srbije.

Nakon što je Piksi odgovorio na poslednje pitanje kolege iz Brazila – ustao je sa stolice i krenuo napolje, ali se potom vratio za mikrofon. Razlog zbog kog se Piksi vratio, i što se nije videlo u televizijskom prenosu, bila je povreda Nejmara koji neće igrati do kraja grupne faze Svetskog prvenstva.

Nejmar je povredio zglob noge u duelu sa Milenkovićem, jednom od brojnih na stadionu „Lusail“, zbog čega je Piksi osetio potrebu da mu poželi brz oporavak i da se što pre vrati na teren.

„I samo još jedna stvar… Jako mi je žao što se jedan od najboljih igrača sveta Nejmar povredio protiv Srbije, ali to nije bila naša greška. To je bila neseća da mu je igrač zgazio na stopalo i tužni smo zbog toga. Želimo mu brz oporavak i želimo mu da se što pre vrati na teren“, rekao je Piksi novinaru brazilske televizije „Globo“ koji je zbog toga bio posebno zahvalan, čak mu i odgovorio na srpskom „hvala puno“.

Dok je odlazio sa konferencije za medije na kojoj je Piksi govorio i o stanju povređenih fudbalera Srbije, koji nisu mogli da daju svoj maksimum protiv Brazila, samo je još jednom dobacio: „Daće Bog da se vidimo ponovo“.

Izvor: mondo.rs