Oženio se Andrija Milošević: Pogledajte prve fotografije sa venčanja (FOTO)

Naša javnost već dugo očekuje da u novinama i na portalima osvane vest “ Oženio se Andrija Milošević „. Iako su glumac i njegova izabranica Aleksandra Tomić rekli da venčanje nije nešto što žele i da potpisan papir pred matičarem nije merilo njihove ljubavi, svi su bili mišljenja da će se ovaj zaljubljeni par ipak odlučiti jednoga dana na taj korak.

Čak ni nakon što je Aleksandra na svet donela Andrijinog i njenog sina Relju, nažalost, glumac i glumica i dalje su pri svom stavu da preskoče ozvaničenje veze.

Uopšte ne čudi što je jedna nova fotografija komičara u svečanom odelu, sa zakačenim ruzmarinom za rever potpuno zbunila javnost. Svi su mislili, pa makar i na par sekundi da se on ipak odlučio na ženidbu, međutim sve je palo u vodu kada se pored dramskog umetnika pojavila lepa brineta u venčanici. Svi su očekivali Aleksandru na slici, ali druga žena kraj Andrije nagovestila je samo to da se radi o snimanju filma ili serije, pa je zbog toga glumac imao takav stajling.

U opisu slike pisalo je da je reč o projektu „Lako je Raletu“, što je i objasnilo Andrijin stajling, te su svi nestrpljivi da pogledaju na čemu radi proteklih meseci.

Vest kojoj u naslovu stoji “ Oženio se Andrija Milošević“ kako stvari stoje , neće još dugo biti objavljena, ali nikad se ne zna, možda nas umetnik i njegova partnerka i iznenade. Za sada se od njih dvoje mogu čuti samo lepe vesti o poslovnim uspesima.

Izvor: story.rs