Ovo su sinovi Tozovca: Starijeg dobio sa prelepom pevačicom, mlađi ga razočarao – Jedan od njih neverovatno liči na oca

Vanbračni sinovi Predraga Živkovića Tozovca opet su dospeli u centar pažnje kada su se, navodno, na sudu sukobili sa njegovom udovicom Emilijom Mimom Živković oko podele nasledstva.

O vanbrčnim sinovima legendarnog pevač se ne zna mnogo, ali tu i tamo procuri poneka informacija.

Svetozar Živković, kako su svojevremeno pisali mediji, radio je dva posla kako bi izdržavao sebe i majku, bankarku, sa kojom je živeo u Rakovici. Tokom nedelje bavio se privatnim biznisom, dok je vikendom konobarisao po beogradskim lokalima.

Svetozar toliko liči na oca da ga svi zovu „mali Toza“, a u kafani voli da peva njegove pesme. Kada ga je Tozovac priznao i dao mu svoje prezime, nastavili su da se viđaju jednom mesečno. Međutim, njihov odnos je zahladneo kada je Tozovac saznao da Svetozar nije diplomirao, što ga je veoma razočaralo.

Stariji sin, koga je Tozovac dobio sa „prelepom pevačicom“, takođe je „povukao“ na oca. Kako se navodi, koleginica velikog pevača srela je Živkovićevog sina u Americi, gde i dalje živi, i potvrdila da ima glas kao otac.

Sa starijim sinom, čije ime nije poznato javnosti Tozovac je navodno bio u kontaktu do kraja života, a zanimljiv je podatak da se ni Svetozar ni njegov brat nisu pojavili na očevom poslednjem ispraćaju. Štaviše, govori se da su se i posvađali ubrzo pošto je Živković preminuo.

Predrag Živković Tozovac retko je govorio o sinovima.

„Imam dva vanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da sad imam sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu“, rekao je jednom prilikom legendarni Tozovac.

Izvor: hellomagazin.rs