Ovo je vila od 12 miliona evra zbog koje se Luka Modrić našao na crnoj listi: Deset spavaćih soba, bazen, bioskop i to nije sve (VIDEO)

Kapiten Hrvatske Luka Modrić večeras će predvoditi svoju reprezentaciju u polufinalu Mundijala protiv Argentine. Navijači u Hrvatskoj znaju da neće još dugo moći da uživaju u Modrićevim bravurama, pošto je najavio da mu je ovo poslednji Mundijal u karijeri.

Hrvatski fudbaler ima 37 godina, nalazi se na kraju karijere i mnogi navijači sumnjaju da će se vratiti u rodnu zemlju nakon što okači kopačke o klin. Sudeći po njegovim ulaganjima i poslovima, Modrić nema nameru da napušta Madrid.

Fudbaler je 2019. godine kupio u Madridu luksuznu vilu zbog koje je završio i u čuvenim Pandorinim papirima. Novinarsko istraživanje pod nazivom „Pandorini papiri“ 2021. godine otkrilo je da je više desetina sadašnjih i bivših državnika, milijardera i brojnih poznatih ličnosti povezano sa kompanijama koje koriste poreske oaze.

Tu se našlo i ime čuvenog hrvatskog fudbalera Luke Modrića. Njega su povezivali sa kontroverznim venecuelanskim advokatom Gustavom Kastrom, koji je u Sjedinjenim Američkim Državama bio optužen za pranje novca.

Vila koju je kapiten Hrvatske Luka Modrić kupio od sumnjivog advokata ima deset spavaćih soba, isto toliko kupatila, ogroman dnevni boravak, veliki bazen, vrt, vinski podrum, bioskop, garažu za deset automobila, igralište za padel, dečiju igraonicu i još mnogo toga.

Izvor: kurir.rs