Ovo je Milica Dabović na početku karijere: Kratka kosa, tanke usne – Mnogi ne bi prepoznali bivšu košarkašicu

Bivša košarkašica Milica Dabović nekada je bila vrlo uspešna u sportu, a sada se okrenula nekim drugim vidovima zarade, zbog čega je već nedeljama na meti kritika javnosti. Iako sada izgleda odlično s obzirom na godine, ali i profesiju, kao košarkašica je izgledala potpuno drugačije, a nije tajna da je imala nekoliko intervencija na licu.

Milica je ranije priznala da sve što nije volela na sebi, to je i promenila, dok je s druge strane morala da uradi neke od intervencija zbog karijere.

„Kao mlada uvek sam se „pućila“ na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu. Zbog jednog od takvih udaraca, laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala. Lice je najvažnije sačuvati i idem redovno na masaže i tretmane lica“, ispričala je svojevremeno Milica.

„Volim i mezoterapiju, i imam botoks samo na čelu. Ne volim estetsku hirurgiju, jer danas sve žene izgledaju isto. Kada vidim da rade te velike usne i grudi, ja to ne mogu da prihvatim. Trebalo bi da sve na telu bude srazmerno i da se zna gde je granica. Mislim da nisu svesne da su unakažene i da to ne izgleda lepo. Ni muškarcima to više nije lepo“, objasnila je Dabovićeva svoj stav o sve rasprostranjenijoj pojavi među ženama.

Izvor: kurir.rs