Ovo je majka nastradale devojčice (3) – Dragana povela dete u vrtić, pa sletela kolima kod Brusa: Lekari joj se bore za život

Jutros oko 10 časova u selu Milentije kod Brusa, došlo je do stravične saobraćajne nesreće, kada je život izgubilo dete, dok se majka bori za život.

Majka i devojčica su nakon saobraćajne nesreće hitno prebačene za Opštu bolnicu Kruševac, međutim, nažalost, devojčici nije bilo spasa i preminula je na putu do bolnice.

Za Kurir se oglasila baka nastradalog deteta. Ona je grcajući u suzama, objasnila šta se izdešavalo i potvrdila vest da je devojčica nastradala.

„Jutros su krenule u vrtić, D.S.. majka od deteta, tamo radi, a devojčica je danas trebala da krene posle mesec dana u obdanište. Danima je pričala da joj nedostaju drugari, pa su se jutros s majkom uputile tamo, da malenu ostavi u vrtiću u kojem, takođe, radi i majka. Svekrva ih je ispratila i ubrzo posle smo saznali šta se dogodilo“, priča neutešna baka devojčice i dodaje:

„Moja sestra je njena svekrva, odmah sam je pozvala, ne zna za sebe, svi smo u šoku, mnogo nam je teško, nije mogla ni da priča, javila mi se medicinska sestra koja je došla da bude uz nju, kaže ide žena po kući i zapomaže „nema nam više naše devojčice“, rekla je baka za Kurir i dodala da je nastradala devojčica imala četiri godine.

Kako saznaju mediji, devojčica je bila u dečjem sedištu na zadnjem sedištu automobila, dok je majka upravljala vozilom. Kako se pretpostavlja, usled nepovoljnih uslova na ulici, žena je izgubila kontrolu nad vozilom, iskliznula i sletela sa mosta. Hitne službe su dete jedva izvukle iz auta, a preminulo je na putu do bolnice.

Izvor: kurir.rs