Ovo je doktor kome je Jelena Janković rodila ćerkicu Unu: Burme ni na vidiku, a ovo je istina o njenom partneru

Bivša teniserka Jelena Janković privatni život godinama unazad drži daleko od očiju javnosti.

O životu naše teniserke prethodnih godina se naširoko pisalo, a Jelenin partner, koji joj još uvek nije suprug na papiru, o sebi ne voli da otkriva previše.

Upućeni tvrde da su se upoznali slučajno, kada je ona početkom 2020. godine otišla u jednu privatnu kliniku. Ljubav se rodila na prvi pogled, a vrlo brzo su postali i roditelji.

Povučen život veoma prija ovom doktoru bez obzira na to što popularnost njegove nevenčane supruge sigurno otežava da mu svakodnevica stalno prolazi u „ilegali“. Najteže mu je bilo na početku zabavljanja s Jelenom, kada je interesovanje javnosti ujedno bilo i najveće, pa se naširoko pisalo o tome kako su se upoznali.

Otkako je u njihove živote stigla naslednica Una, Jelena i Branko uživaju u porodičnoj sreći daleko izvan domena javnosti.

Uprkos tome što je davno prestala da se aktivno bavi tenisom, Jelena  ne može bez sporta koji ju je proslavio, pa je ne tako davno otišla do Vimbldona kako bi gledala vrhunske mečeve, ali i podržala Novaka Đokovića u finalu.

Društvo joj je pravio upravo nevenčani suprug.  Ovo je bila jedna od retkih prilika da supružnike vidimo zajedno.

Teniserka svog partnera krije od medija, ali je Branko Barać imao javne nastupe ranije, naravno u svrhu posla koji radi. Doktorirao je medicinske nauke 2018. godine, a zaposlen je kao specijalista interne medicine – reumatolog.

Jelenin partner je član mnogih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka, a i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca. Dr Barać je takođe i član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf-tima.

Izvor: hellomagazin.rs