Ovde živi Aleksandar Vučić: Predsednik u svom domu uživa u porodičnoj idili (FOTO)

Sigurno ste se nekad zapitali kako izgleda dom predsednika Srbije… Aleksandar Vučić ne otkriva baš mnogo detalje o sebi, ali znamo da je srećno oženjen, da je otac troje dece i da, kad završi dnevne obaveze, a njih je bezbroj, postaje jedan od nas – običan čovek, koji se trudi da živi kao sav normalan svet. Dom Aleksandra Vučića odražava stil čoveka koji voli jednostavan i skroman život ali određeni ukusi predsednika ipak se prepoznaju.

Adresa na kojoj se nalazi predsednikov dom nije poznata iz bezbednosnih razloga, ali ono što se zna jeste da dosta svog vremena provodi u kancelariji na Andrićevom vencu gde se nalazi Predsedništvo Srbije.

Međutim, zahvaljujući društvenim mrežama na koje niko nije ostao imun, u neke detalje iz njegovog doma ipak možemo da zavirimo. Ponekad nam dopusti da zavirimo u njegov svet i pokaže neki recept za relaksaciju. Svaki slobodan trenutak koristi da se posveti deci, ćerki Milici i sinovima Danilu i Vukanu, naravno i supruzi Tamari.

– Danilo i ja. Zajedno možemo sve! – napisao je u objavi fotografije na Instagramu, na kojoj vidimo kako izgleda deo njegove dnevne sobe.
U njoj dominiraju nežni bež tonovi, od zidova i draperija pa sve do stolnjaka. Stilski nameštaj je „obučen u belo odelo“, finu tkaninu sa diskretnom ornamentikom. Elegantno i ukusno, odaje se utisak.

– Slobodno vreme sam iskoristio za igru sa posebnim prijateljima, Šarkijem i Zadom, mojim predivnim psima koje sam dobio u Bahreinu od šeika Nasera – stoji u objai iz dvorišta, na kome je Vučić u opuštenijem izdanju i u društvu sa kućnim ljubimcima.

U svom domu predsednik Vučića veoma često i ugošćuje zvaničnike iz inostranstva, pa je tako jednom prilikom ugostio bivši austrijskog kancelara Sebastijana Kurca, koji je sa Vučićem roštiljao, tako da on definitivno nije zaboravio gostoprimstvo koje je tada doživeo od predsednika Srbije.

Izvor: story.rs