Mladoženja dekorisao ulazna vrata, reakcije na Tviteru urnebesne: „Žali čovek za slobodom“ (FOTO)

Planiranje svadbe je jako stresno i koliko god da smo organizovani, uvek nam se desi da nam neki od zadataka promakne ili da jednostavno nemamo vremena za njega. Tako se jedna mlada iz Beograda baš na dan venčanja setila da bi trebalo malo dekorisati i ulazna vrata stana, pa je taj zadatak prepustila budućem mužu, a rezultat je nasmejao ceo Tviter.

„Setila sam se na dan svadbe da smo mogli malo da okitimo ulazna vrata našeg stana. Tada je moj sad već muž, rekao da ne brinem on će to da uradi dok sam ja kod frizera“, stoji u objavi jedne Beograđanke uz sliku same dekoracije.

Zlatne mašnice koje su nasumično zalepljene po celim vratima, zaista su dobro nasmejale korisnike Tvitera, pa su zatim usledili i duhoviti komentari, kao i pohvale za ideju mladoženj, pa i nagađanja šta bi dekoracija baš trebala da predstavlja.

„Ima oko momak“, „Bokte, žali čovek svoju slobodu…“, „Car“, „Originalno“, „Razmisli još jednom“, „Znači, imao je koncepciju. I broj stana 9 i broj mašnica 11 su neparni. Toe taj algoritam“, „Dobro je, nisi se predomislila“, „Svedeno a opet ima jasnu poruku. Mi se sviđa“, „Vrh“, „Pa ovo i jesu okićena vrata“, „Meni ovo liči na puno malih krstova“, „Prva pomisao: ovo je najjednostavniji i najtačniji opis (velike većine) muškaraca u jednom tvitu“, bili su neki od komentara.

Ipak je na kraju i najvažnije, kako se i čini većini tviteraša, da se mladoženja ipak stvarno potrudio i dokazao da mu je stalo do mlade i do venčanja, kao i da je dao svoj doprinos ukrašavanju jednog od najvažnijih dana u životu muškarca i žene koji se vole.

Izvor: blic.rs