Ovakvog Obradovića nismo videli: Igrači ga bacali uvis, navijači mu skandirali – On ušao u „Fiću“ pa ih oduševio potezom

Košarkaši Partizana osvojili su šampionsku titulu u ABA ligi, nakon što su u odlučujućoj petoj utakmici finala plej-ofa na svom terenu pobedili branioca titule Crvenu zvezdu sa 96:85.

Košarkaši su posebnu počast odali treneru Željku Obradoviću koji je bio njihov najbliži saradnik tokom cele sezone. Nakon što su podigli trofej, Željkovi izabranici su ga bacali uvis, a njegova reakcija je iznenadila oduševila sve, budući da ga znaju u drugom svetlu. Uz širok osmeh i podignute ruke Obradović je proslavio veliku titulu.

Navijači Partizana su dugo slavili titulu, pa su ostali ispred Beogradske arene i tu sačekali da Željko Obradović krene ka kolima. Ispratili su ga gromoglasnim aplauzom, a onda su mu i skandirali „Uzmi Željko evro titulu“. Obradović je ušao u Fiat 500, popularnog „Fiću“, a pre nego što se odvezao zastao je i zatrubio navijačima u znak pozdrava.

Crno-beli navijači su nastavili sa slavljem do duboko u noć, a i Obradović je otišao na okupljanje sa ostalim članovima kluba.

Izvor: nova.rs