Ovako se slaže njen jedinac sa detetom iz prvog braka Žike Jakšića: Dajana Paunović progovorila o sinu bivšeg muža

Dajana Paunović o starijem sinu Žike Jakšića, Andriji, ne govori često u javnosti, ali kada odluči da ga spomene i te kako ima šta da kaže o njemu, naravno, sve pozitivno.

Naime, uprkos razvodu Dajana i Žika zbog sina Dušana zadržali su korektan odnos, a otkrila je u kakvim je odnosima sa bratom svog jedinca.

– Andrija je predivan, mlad čovek, vaspitan, obrazovan, koji Dušana obožava kao i on njega. Volim što imaju jedan drugoga, što se poštuju i vole i što Dušan iako je mali nikada Andriju nije posmatrao kao nekoga ko nije deo njegovog života, uprkos tome što godinama on nije živeo u Srbiji i zbog posla nije svakodnevno prisutan. Drago mi je da moj sin ima brata na kog znam da uvek može da se osloni i da će mu on biti podrška za ceo život – ispričala nam je Dajana o starijem sinu Žike, sa kojim i nakon razvoda od njegovog oca ima odličan odnos i dodala:

– Andriju izuzetno cenim i poštujem, to je brat moga sina, ali i da nije zaslužuje svako poštovanje jer je kvalitetna ličnost – zaključila je ona.

Izvor: alo.rs