Ovaj čovek vratio se u život Vesne Zmijanac: Posle skoro tri decenije ponovo je u njegovom zagrljaju (FOTO)

Više od 28 godina je prošlo otkako su pevačica Vesna Zmijanac i Slavko Banjac snimili duet „Ja imam nekog, a ti si sam“, međutim ta pesma se i dan danas doživljava kao veliki hit.

Ono što je interesantno jeste to da Slavko Banjac nije bio prvi izbor za snimanje dueta, što je on saznao tek nedavno i to ni manje ni više nego preko televizora.

‒ U jednoj emisiji gostovala je Vesna, a Keba je bio sa njom, i to veče sam čuo da je tu pesmu trebalo da peva upravo Keba. I kad se sad prisetim, bila je kasna noć kad su me pozvali da dođem u studio. Eto šta ti je život, dešavaju se neverovatne stvari ‒ rekao je Slavko u jednom prilikom i rekao da se sa Vesnom čuje telefonom često.

Oni su se ovih dana sreli u jednom televizijskom studiju, te su se pred kamerama setili dana koji su iza njih i te 1994. godine, kada su snimili hit koji je za sva vremena. Međutim, godine su učinile svoje, pa ni Vesna ni Slavko ne izgledaju kao u vreme kada su bili popularni. Ono što je najvažnije od svega jeste to da su i dalje raspoloženi za pesmu oboje.

Izvor: hellomagazin.rs