Ova žena je učinila sve da rastavi Harisa i Melinu: Đina i Kan ništa nisu slutili, obožavaju je (FOTO)

Haris i Melina Džinović razvod su krili od svih. Mesecima, pojedini mediji tvrde da su još pre godinu dana rešili da se raziđu, ali da su to krili najpre od svoje dece, zatim od Melininih roditelja, a na kraju i prijatelja i medija.

Nije bilo lako prelomiti i reći ono što se samo u najluđim košmarima sanja, a to je da se razilaze posle gotovo dve i po decenije zajedničkog života.

Vezu su otpočeli su kada je Melina bila na trećoj godini studija. Tada je živela u Istanbulu, a Haris u Parizu.

Bez mnogo razmišljanja pozvao ju je kod sebe, a kada je došla upkros negodovanju roditelja, nije više od njega odlazila.

Blizu 12 godina supružnici u razvodu živeli su bez bračnog ugovora overenog pred matičarem. Na taj korak odlučili su se tek po rođenju ćerke Đine i sina Kana, a taj momenat bio je preloman, i kada su se neke situacije u porodici slegle i dovele u red.

Naime, Melinini roditelji sve dok nije ostala u drugom stanju negodovali su na njenu vezu sa trideset godina starijim pevačem.

Nisu se slagali, posebno njena majka Elma Galić, sa vezom, koja po njihovom mišljenju nije imala budućnost.

Nisu tada bili ni svesni koliko su bili u pravu, ipak kada je Melina rodila, prvo ćerku, pa sina, nisu imali izbora do da njoj i suprugu daju blagoslov.

„U početku njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama. Sećam se da sam joj govorio: “Proći će to brzo. Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije. Upravo je bilo tako“, rekao je svojevremeno Haris.

Sa taštinim blagoslovom, 12 godina kasnije na jahti u Dubrovniku, Haris je uzeo kreatorku za ženu, čemu su svedočila njihova deca, a na mestu kumova našli su se Filip Cepter i Slavica Eklston.

Sigurno je da su u tom momentu Melina i Haris maštali o tome da će duboku starost dočekati zajedno, gledajući naslednike kako se žene i udaju, a o razvodu nisu ni pomišljali.

Nažalost, sudbina je htela drugačije. Zahtev za razvod je prosleđen, a krajnji rezultat vezan za dalji odnos i imovinu za sada je misterija. Svi se nadaju da će Melina i Haris Džinović razvod herojski podneti, te da će se prijateljski razići.

Izvor: story.rs