Ova „Slagalica“ je naglo prekinuta zbog gafa voditeljke: Marija Veljković mislila je da su kamere ugašene (VIDEO)

„Slagalica“ je u Srbiji postao kultni kviz koji redovno prate sve generacije. I iako su pitanja jako zanimljiva i a pritom gledaoci proveravaju svoje znanje, moramo priznati da se slatko nasmejemo svakom gafu što voditelja, što učesnika popularnog kviza.

U najgledanijem kvizu “Slagalica” često dođe do nekih neočekivanih situacija, uz koje se dobro zabave i takmičari i voditeljka, ali najviše gledaoci kraj malih ekrana.

Neretko se dešava da takmičari prave ispade koji gledaocima budu presmešni, pa se dele i komentarišu na društvenim mrežama. Ipak, često se desi i to da voditelji ili režija naprave grešku. Upravo to se desilo u jednoj emisiji od pre nekoliko godina, a emisiju je vodila Marija Veljković.

Program je naglo prekinut, a ispostavilo se da voditeljkina najava nije bila dobra. Veljkovićeva je najavila asocijacije a ekran je “pocrneo”.

Međutim, ton nije bio isključen pa se čuo razgovor voditeljke sa režijom gde je pitala da li sada najavljuje asocijacije. Usledio je smeh, ali programa i dalje nije bilo. Kako je izgledala zanimljiva situacija možete pogledati na videu u okviru teksta.

Izvor: espreso.co.rs