Ova misica je bivša devojka Andrije Miloševića: Ludo su se voleli, bio joj je prvi dečko (FOTO)

Naš poznati glumac Andrija Milošević već dugi niz godina uživa u skladnoj zajednici sa koleginicom Aleksandrom Tomić, sa kojom je nedavno dobio sina, pa se zato malo ko seća njegovih bivših ljubavi.

A do jedne veze, bilo mu je baš bilo stalo. U pitanju je devojka koja je nekada bila misica Ani Šain, sa kojom se zabavljao godinu i po dana. Oni su se upoznali 2005. godine, baš u vreme kad je bio briljirao u seriji „Mješoviti brak“, pa je jednom prilikom i rekao sledeće:

‒ Sasvim slučajno smo se sreli, kao što to obično i biva. U klubu Koling bila je jedna proslava na koju smo oboje pozvani. Iako sam stigao veoma kasno, a malo je falilo i da ne dođem, međutim ona je već bila tamo. Mnogo mi se svidela već na prvi pogled, pa sam kasnije zamolio Tanju Vojtehovski da nas upozna. I tako je sve počelo.

Andrija je pričao i na temu čime ga je Ana koja je devet godina mlađa od njega osvojila:

‒ Najpre pogledom, a kada sam je malo bolje upoznao oduševila me je njena iskrenost i plemenitost. O lepoti neću ni da govorim, Ana je jedna zaista predivna i prelepa devojka.

Pozanti glumac nije imao predrasude ni prema činjenici da je njegova voljena devojka učestvovala na izboru za Miss.

‒ Te devojke pokušavaju da nađu svoje mesto pod suncem, a da bi uspele, moraju da budu ambiciozne i inteligentne. Kada se Ana prijavila na izbor za najlepšu devojku Srbije, između ostalog, cilj joj je bila stipendija koja će joj omogućiti da upiše fakultet, i to joj je pošlo za rukom, to se i desilo. Uvek podržavam sve njene odluke, jer ako je ona srećna, i ja sam.

‒ Pre nego što smo otpočeli vezu, mi smo se družili dve nedelje. Nikad nisam imala dečka pre Andrije, pa su se moje drugarice šalile da se ponašam kao kaluđerica i bilo bi krajnje vreme da nađem nekog. Nakon upoznavanja, Andrija i ja smo ostali u kontaktu, jer sam želela da se družimo, dok o vezi nisam ni razmišljala. Možda zato što o glumcima postoje predrasude da su ljubavnici i pijanci, što se i meni vrzmalo po glavi, sve dok ga nisam bolje upoznala i uverila se baš u suprotno ‒ rekla je u jednom intervjuu Ana, koja se zbog svog atraktivnog izgleda neko vreme bavila i manekenstvom.

‒ Radim u jednom javnom preduzeću već nekoliko godina, a u međuvremenu sam se i udala i sada se prezivam Živković. Imam i ćerku Laru. Modom se bavim koliko mi vreme dozvoljava, najčešće zbog ljubavi koju osećam prema tom poslom ‒ rekla je ova manekenka, nekadašnja miss šarma.

Izvor: hellomagazin.rs