Ova lepotica je supruga Miroslava Miškovića: Ćerki je veliki uzor, a posebno uživa u svom miru i privatnosti (FOTO)

Biznismen Miroslav Mišković (77) jedan je od najpoznatijih ljudi na našim prostorima, ali ga retko viđamo u javnosti i na gradskim događajima, a njegovu suprugu još ređe.

Dok su njegova snaja i popularna pevačica Jovana Nikolić Mišković i sin Marko Mišković prilično zastupljeni u medijima, stariji Miškovići žive nešto povučenije i ne privlače pažnju u toj meri, a njegova supruga posebno uživa u svom miru i privatnosti.

O njihovom privatnom životu nije poznato mnogo, ali se zna da su Miroslav Mišković i njegova supruga Ljiljana u braku već decenijama, kao i da su ponosni roditelji Marka i Ivane.

Marko nam je poznat, kao biznismen, producent i suprug Jovane Nikolić, a malo je poznato da je njihova ćerka Ivana u braku s Goranom Karićem.

Par ima četvoro unučadi: Maksimilijana i Miju Karić i Antoninu i Reinu Mišković, a njihova ćerka Ivana jednom prilikom je izjavila da joj je majka uzor kada je reč o tome kako vaspitava svoje naslednike.

Ona je ispričala i da su je roditelji učili da ima otvoren odnos s njima i da bude umerena u svemu.

– Kada bismo se na kraju dana svi okupili u kući, razgovarali bismo o svemu i svačemu. Oduvek se znao red. Znalo se kad izlazim i kad se vraćam, znalo se sa kim sam izašla. Tu nije bilo pogovora. Roditelji su nas učili da u svemu budemo umereni. I Goran i ja tako vaspitavamo decu. Želimo da budu kulturni, umereni, rasterećeni i da poštuju vrednosti koje čine život. Naravno, tu su baka i deka da ih razmaze, da im malo popuste – istakla je Ivana Mišković Karić.

Izvor: glossy.rs