Otkriveno šta brat Anđele Đuričić misli o sestrinom ponašanju: Ovakvu reakciju niko nije očekivao

Mladu Crnogorku Anđelu Đuričić šira javnost je upoznala u prošloj sezoni Zadruge, kada je bila oličenje poštene i smerne devojke. Međutim, u šestoj sezoni istog rijalitija našla se u centru skandala kada je pred kamerama ušla u vezu sa 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem.

Anđela je tada srušila sliku moralne, vaspitane i poštene devojke koju je gradila tokom cele prethodne sezone. Dok njeni roditelji od stida ne mogu na ulicu da izađu, kriju se, njenog brata izgleda da to mnogo ne zanima.

Anđelini roditelji Ljiljana i Veliša Đuričić bili su ponosni na naslednicu tokom Zadruge 5 jer je bila devojka za primer, koja nije bila ni sa jednim zadrugarem u vezi, a sada se kriju od komšija, čak su odlučili i da prodaju porodučnu kuću jer ne mogu od sramote da pogledaju ni rodbinu, ni prijatelje, ni komšije u oči.

Međutim, kako za Kurir kaže izvor iz Herceg Novog, Anđelin brat se mnogo ne sikira i nije ga briga šta njegova sestra radi po rijalitiju. On je za vikend viđen u diskoteci u Igalu, gde se veselio, provodio i igrao uz nastup Zvezde Granda.

„On se ne krije kao njegovi roditelji. Ima on stan u Herceg Novom, normalno se ponaša, druži se, ide po kafićima. Za vikend, kad je u Igalu nastupala Zvezda Granda, gde se sjatila cela Boka, on je došao u povećem muško-ženskom društvu. Pevalo se, igralo, pilo, nikako nije ostavio utisak da ga pogađa cela situacija u porodici“, ispričao je poznanik Anđelinog brata za Kurir.

Izvor: pulsonline.rs