Otkriven pol bebe Ane Korać: Starleta je priželjkivala ćerkicu – Pogledajte da li će joj se ostvariti san

Starleta Ana Korać u šestom je mesecu trudnoće i čeka svoje prvo dete sa svojim izabranikom kojeg krije od očiju javnosti, a sada je otkriven i pol bebe. Naime, kako prenosi emisija „Ekskluzivno“ Ana nosi dečaka.

Naime, Ana je u više navrata pričala kako nikad nije bila srećnija zbog nove ljubavi, te da bi sa novim izabranikom htela da se ostvari na svim poljima, kao i da bi volela da dobije ćerkicu.

„Svuda oko nas su neke bebe, gde god se okrenem samo vidim bebe. To je neki znak. 2022. godina mi je počela prelepo i želela bih da se ostvarim s njim na svim poljima, i volela bih da dobijem devojčicu“, kroz osmeh je tada pričala Koraćeva, pa nastavila:

„Ne znam da li sam normalna, ali prvi put da sa muškarcem želim stvarno da mi sve uspe, eto, to baš želim“, rekla je Ana jednom prilikom u emisiji „Ekskluzivno“.

Inače, Ana sa svojim partnerom uživa u ljubavi i održava trudnoću daleko od radoznalih očiju javnosti. Ipak, bivša zadrugarka nije prestala da brine o svom fizičkom izgledu, te i dalje često posećuje svog estetičara, koja je otkrila da li Ana ima česte promene raspoloženja u drugom stanju.

„Ana nije zahtevna, jako je draga. Rekla bih da je lagana, ali „lagana“ je mala reč, pre bih rekla da je mnogo draga osoba. Povukla se iz javnog života, pa ne bih ni ja puno da pričam i iznosim informacije, s razlogom je to uradila“, navela je Tatjana, Anin lični savetnik u trudnoći.

Izvor: kurir.rs