Otac se odriče Matore zbog venčanja sa Anitom: Plače od bruke i sramote – Neće ni da čuje za snajku

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su otkrile da planiraju da stanu na ludi kamen. Veridba je pala javno u emisiji, a pričalo se da će se venčati u Amsterdamu. Međutim, izgleda da se plan promenio, te će one to učiniti tokom leta u Crnoj Gori, gde su dozvoljena venčanja pripadnika istog pola. Matora i Anita će brak sklopiti na jahti Jovaninog prijatelja u Tivtu, a onda će napraviti žurku u jednoj iznajmljenoj vili u Beogradu.

Ipak, da ne ide sve po planu, potrudili su se Jovanini roditelji.

Kako Kurir saznaje, Jovana se pre nekoliko dana sastala sa roditeljima, a najveći problem napravio je njen otac. On je jako ljut na nju i stalno plače od bruke i sramote koju mu je ćerka priredila. Više puta ju je upozorio da će je se odreći i da će i njena majka i on umreti zbog toga što ona želi da se venča sa ženom. Jovanini roditelji su ubeđeni da nju Anita ne voli i da samo želi da je prevari i uzme joj novac, a da je u sve umešala i dete kako bi ostvarila svoj cilj.

Inače, pripreme za venčanje uveliko su u toku. Tako je nedavno Anita objavila fotografiju iz salona venčanica, a pričalo se da će im kumovati Marko Đedović. Matora je uzbuđena zbog venčanja, a da li će roditelji uticati da ipak promeni odluku, ostaje nam da vidimo.

Izvor: kurir.rs