Kosta iz bolnice uputio poruku roditeljima: Dok se svi pitaju šta ga je nateralo da počini zločin, on razmišlja o novcu

Trinaestogodišnji K. K. koji je 3. maja u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru počinio jedan od najvećih zločina u istoriji Srbije, lišivši života devetoro svojih školskih drugara i čuvara, i ranivši petoro učenika i nastavnicu istorije, već skoro dva meseca se nalazi na jednoj psihijatrijskoj klinici u Beogradu. Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora, za svoje roditelje ima jednu želju.

Naime, dečak je smešten na klinici, sam je u sobi, ali pod budnim okom policije i lekara koji ga posmatraju. I dok se svi pitaju šta je nateralo dečaka, učenika sedmog razreda, da uzme očev pištolj i počini do sada neviđeni masakr, on se, prema rečima našeg izvora, pita šta će biti s porodičnim novcem?!

„U jednom trenutku, dečak je rekao da bi želeo da svojim roditeljima pošalje jednu poruku kada bude mogao. „Želim da im kažem da novac koji su štedeli za moje školovanje ulože u indeksne fondove. Dok sam ja zatvoren, da ne propadnu pare“, navodno je poručio ocu i majci, ispričao je gore pomenuti izvor.

Izvor: kurir.rs