On je sada jedina muška figura u Bogdanovom životu: Otkriveno kako se Igor Jurić ponaša prema Mileninom sinu

Pet godina i dva meseca prošlo je od kada je Milena ostala bez supruga Olivera Ivanovića. Ona je mnogo stvari držala u sebi, a tek danas iznosi detalje koji su nju i njenog sina Bogdana sačekali na prvoj krivini i to od strane političareva tri naslednika iz prvog braka.

U emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ Milena je otvorila dušu i iskreno, bez zadrške, kako na psihoterapijama to čine pacijenti u komunikaciji sa doktorom, sve priznala. Milena, koja sa Ivanovićem nije bila u zvaničnom braku, rekla je da njen mezimac, a najmlađi sin Olivera Ivanovića, nema nikakvu komunikaciju sa braćom Jankom, Žarkom i Nikolom, da je situacija slična i sa ostatkom Oliverove porodice što je vrlo bolno i gotovo nemoguće oprostiti.

„Bogdan nema kontakte ni sa jedni svojim bratom, ni sa svojim stricem, što je isto tako strašno. Sada je tu Igor, mogu reći slobodno muška figura, važna u Bogdanovom životu“, ispričala je Milena Popović, a sudeći po ovoj njenoj izjavi, izgleda da su odnosi dečaka i maminog novog partnera u najboljem redu.

Milena je inače stavljena na stub srama kada je objavila da je u emotivnoj vezi sa Igorem Jurićem. Neko vreme se sa tim borila, ali izgleda da je konačno shvatila da je njena lična sreća važnija od mišljenja onih koji je i ne poznaju, te sada bez zadrške uživa sa novim partnerom i ne libi se i da postavlja zajedničke slike sa njim na društvenim mrežama.

Izvor: story.rs