Carina Srbije opet prodaje oduzeta vozila: Audi za 850 evra, cena alfe još povoljnija – U ponudi i skuteri

Uprava carina Srbije ponovo prodaje oduzeta vozila. Na njihovom sajtu zainteresovani već mogu da se prijave za trajno oduzeta vozila koja će Carinarnica Beograd 3. aprila 2023. godine izložiti javnoj prodaji, navodi „Uprava carina Republike Srbije“.

U ponudi se nalazi 16 putničkih automobila, dva skutera, jedan kvadricikl, jedana poluprikolica i četiri automobilska pogonska motora. Krajnji rok za uplatu kaucije je 29. april 2023. godine do 24:00 časa, stoji u saopštenju Uprave carina.

Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici “Objašnjenja“.

U ponudi se nalaze i automobili marke „Audi“, „Alfa Romeo“, „Pežo“. Početna cena automobila „Audi“ jeste 100.000 dinara. Za „Pežo“ je potrebno, prema početnoj ceni, da se izdvoji 40.000 dinara. Automobil marke „Alfa Romeo“ ima početnu cenu od 30.000 dinara.

Ovo nije prvi put da Uprava carine organizuje javnu prodaju trajno oduzetih vozila, i po pravilu za ovakve „akcije“ uvek ima zainteresovanih, jer se na ovaj način povoljno može doći do četvorotočkaša.

Izvor: mondo.rs