Oglasio se momak koji je gađao albansku pevačicu telefonom: Otkrio da li potez ima veze sa pokazivanjem dvoglavog orla

Bleta Redža poznatija kao Bibi Reksa završila je sa šavovima na licu nakon što je 18. juna pogođena telefonom na koncertu u Njujorku. Nikolas Malavanja iz Nju Džerzija uhapšen je i optužen za napad. Pevačica albanskog porekla oglasila se na društvenim mrežama pokazavši kako izgleda nakon povrede.

Nikolas Malavanja uhapšen je ubrzo nakon što je mobilnim telefonom pogodio pevačicu u lice na njenom nastupu u njujorškom Pieru 17. Preliminarna istraga njujorške policije „utvrdila je da je 27-godišnji muškarac namerno bacio telefon“ na 33-godišnju pevačicu. Reksa je dobila hitnu medicinsku pomoć i odvedena je u lokalnu bolnicu. Zaradila je nekoliko šavova, saznaje „Rolling Stone“ od člana porodice.

Nikolas Malavanja priveden je i izveden pred sud u ponedeljak uveče. Optužen je za dva napada u tri nivoa: jedna tačka optužnice odnosi se na uznemiravanje drugog nivoa, jedna tačka na teško uznemiravanje drugog nivoa i jedna tačka za pokušaj napada trećeg nivoa.

Kako kažu iz kancelarije okružnog tužioca Menhetna, Malavanja nije samo priznao da je bacio telefon. Takođe je izjavio sledeće: „Pokušavao sam da vidim da li mogu da je pogodim i telefonom na kraju koncerta jer bi to bilo zabavno“.

Trenutak kada je Bibi Reksa pogođena telefonom zabeležen je kamerom i snimak je objavjen na Tviteru. Pevčica je navodno pre incidenta pokazala dvogalvog orla na bini, ali izgleda da to nije ono što je isprovociralo momka iz publike.

Incident se dogodio pred kraj nastupa, i koncert je naglo prekinut. Pevačica se sinoć nakon incidenta oglasila i na Instagramu i na Tiktoku kratko poručivši: „Dobro sam“.

Ovaj incident je poslednji u nizu u opasnom trendu da publika na koncertima baca određene predmete na izvođače. Konkretni motivi u ovom slučaju nisu poznati. Ali u drugim slučajevima, fanovi su bacali telefone na izvođače ne da bi ih pogodili, već u nadi da će na neki način stupiti u kontakt sa njima kada im se vrati telefon.

Izvor: kurir.rs