Oglasio se Marko koji u inat majci poklanja pola kuće: Pogledajte kakva priča se krije iza oglasa koji je zapanjio Srbiju

Oglas čoveka koji poklanja polovinu kuće u Gornjoj Lopušnji šokirao je Srbiju, kao i objašnjenje da to čini u inat svojoj majci.

Nakon što je vest izašla u medijima, on se sam javio redakciji Telegrafa i predstavio.

„Oglas sam dao ja Marko Janković KMET, otac koji je bio primoran da se odrekne zvanično svoje dece“, rekao je na početku, pa dodao:

„Ta kuća što sam ja poklonio čoveku polovinu, je bila kuća gde se rodio moj deda po ocu. Polovinu kuće je meni za života prepisao moj otac a druga polovina je ostala na oca, pa je majka nasledila njegovu polovinu“, objasnio je on.

Dalje je tvrdio da je majka jako želela da nasledi tu polovinu kuće od njegovog dede prema kom se, kako on kaže, za života loše ophodila. Naveo je i da je sa majkom u lošim odnosima zbog svega, kao i da su njegovom bratu kupili stan u Nišu, dok je on polovinu seoske kuće „dobio za utehu“.

Podsetimo, oglas koji je osvanuo na društvenim mrežama zaprepastio je javnost. U njemu se navodilo da muškarac u inat majci poklanja svoju polovinu kuće u selu Gornja Lopušnja kraj Vlasotinca.

Muškarac je naveo i broj telefona za zainteresovane, a kompletan oglas glasi:

„Poklanjam polovinu kuće u Gornjoj Lopušnji sa velikim placem u blizini Vlasotinca, 40 min od Vlasinskog jezera. Druga polovina kuće pripada mojoj majci sa kojom sam u lošim odnosima i želim da njoj u inat poklonim kuću! Odmah se pise ugovor o poklonu i upisuje se u katastar na vaše ime. Uslov da ja ostanem da se vodim na toj adresi, ali nikad tamo neću kročiti to možemo da potpišemo!“.

I dok ima onih koji su zgroženi tako nečim, bilo je i ljudi koji su se javljali zainteresovani da dobiju kuću.

Izvor: telegraf.rs