„Nećemo stati na broju 3“: Jovana Joksimović sve obradovala divnim vestima – Željku oči zasuzile od ponosa

Ljubavna priča kao iz filma prati brak Jovane i Željka Joksimovića, koji je sklopljen čak tri puta. Muzičar i voditeljka upoznali su se tokom rada na Evroviziji organizovanoj u Beogradu, a samo par meseci kasnije otpočeli su emotivnu vezu koja je rezultirala zajedničkim životom, trostrukim venčanjem i krunisana rođenjem troje dece.

Ćerke bliznakinje Ana i Srna, kao i sin Kosta dodatno ulepšavaju brak Jovane i Željka Joksimovića, a tu su i zajedničkim snagama postignuti profesionalni uspesi, koji ne prestaju da se ređaju. Kantautor i autorka emisije Uranak na današnji dan pre tri godine osnovali su televiziju K1 koja po rejtingu polako sustiže one sa nacionalnom frekvencijom.

Ponos zbog poslovnog dostignuća Jovana je prva podelila danas sa pratiocima na „Instgramu“ ističući da su ispred nje i supruga tek godine rada te da je ovo samo početak i mali deo onoga što su oni spremni da ponude gledaocima. Nema sumnje da poznati supružnici na broju tri neće stati, da se nadaju rukovodstvu dugi niz godina, još boljoj gledanosti, novitetima i napretku.

Izvor: story.rs