Oglasila se sestra Jelene Marjanović: Rekla šta misli o puštanju Zorana iz zatvora – Spomenula i Janu

Nakon što je Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i prvostepena presuda, te je isti pušten na slobodu, oglasila se Jelenina sestra od strica, Teodora Krsmanović.

„Ne znam, nisam u toku, na poslu sam. Ni advokat mi ništa nije rekao. Od moje porodice me niko nije obavestio. Ja sam u kontaktu sa ćerkom Jeleninom, Milošem, Zoranovim bratom, i njegovom ženom. Devojčica živi sa njima, u svojoj kući, ali se viđamo van nje. Ja sa njom normalno funkcionišem. Bila sam i sa njim u ok odnosima“, rekla je Teodora Krsmanović, sestra od strica Jelene Marjanović.

Apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, juče je doneo rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

„Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut“, piše u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

Izvor: mondo.rs