Marjanovića ispred zatvora sačekala devojka Zorica – Ušli u auto, a onda im se desio peh: „Baš smo baksuzi“

Zoran Marjanović danas je nakon odluke Apelacionog suda pušten na slobodu. On je napustio Centralni zatvor, a ispred kapije sačekala ga je sadašnja partnerka Zorica Mitrović.

Nakon što se izgrlio sa svojom emotivnom partnerkom, Zoran je za Kurir dao i kratku izjavu.

„Prema meni je ovde tretman bio odličan, ustanova za svaki pohvalu. Čekam da dođem kući. Srećno i hvala vam. Ne znam šta će biti dalje zaista“, rekao je Zoran Marjanović.

Međutim, taman što su seli u auto kako bi se uputili kući, Zoran i Zorica doživeli su peh sa automobilom.

Zorica je odmah za Kurir objasnila šta se desilo.

„U svom uzbuđenju sam ostavila nešto upaljeno i izvuklo mi je bateriju, baš smo baksuzi“, rekla je Zoranova devojka.

On je trenutno u automobilu sa svojom partnerkom koja je idmah pozvala njegovu porodicu da razgovara sa njima i javi im da Zoran dolazi kući.

Podsetimo, apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, danas je doneo rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

„Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut“, stoji u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

Izvor: kurir.rs