Oglas muškarca iz Niša zabezeknuo Srbiju: „Poklanjam kuću u inat mojoj majci, tamo više neću kročiti“ – Postoji samo jedan uslov

Na društvenim mrežama, jedan muškarac iz Niša, objavio je da poklanja pola porodične kuće, koja se nalazi na 40 minuta od Vlasinskog jezera i to isključivo u inat njegovoj majci.

– Poklanjam polovinu kuće u Gornjoj Lopušnji, sa velikim placem u blizini Vlasotinca. Druga polovina kuće pripada mojoj majci, sa kojom sam u lošim odnosima i želim da njoj u inat poklonim kuću! Odmah se potpisuje ugovor o poklonu i upisuje se u katastar na vaše ime. Jedini uslov je da ostanem da se vodim na toj adresi, ali nikad tamo neću kročiti. Eto to možemo da potpišemo – objavio je Ceki i ostavio broj telefona kako bi zainteresovani mogu da ga kontaktiraju.

Svi korisnici bili su zaprepašćeni ponudom, i svi uglavnom osuđuju postupak ovog muškarca, a pojedini ne veruju ni da je oglas realan.

– Gluplju objavu ne videh – rekla je jedna Nada.

– Jel ti mati udovica i kako se drži – Ibrahim se našalio.

– Da, udovica je, a drži se ko ciganska šupa, ali imaš prođu svakako – odgovorio je Ceki.

– Ovo je strašno! Da li si ti sagradio deo koji sad tebi pripada – napisal mu je jedna Milena.

– Naravno, ne deo, nego celu kuću – odgovorio je on.

Neki korisnici rekli su mu da mogu da shvate njegove motive.

– Možda mogu da ga shvatim, jer sam ja u sličnoj situaciji, ali sa bratom, 70 odsto je napravljeno od mojih para, a on ne želi da podeli, želi sve da prisvoji. Poklonio bih mu sve, da nije majku maltretirao i provocirao – kaže jedan Slaviša.

– Sve razumem, ovo ništa nije čudno. Želim vam mir u duši i da ostvarite to što ste zamislili. U sličnoj situacijii sam i ja, sve razumem u potpunosti, samo polako, ne može ništa silom i brzinski – kaže jedan korisnik.

Ceki je strpljivo odgovarao na sve komentare.

– E šta je majka doživela! Da je znala bolje da te nije odranila od kilo mesa, a sad je jede pod stare dane. Pa gde će vam duša? Mislite na to, Bog bavi, al ne zaboravi – rekla mu je jedna Vera.

– Ne lupajte gluposti! Moja majka nije gradila tu kuću. Gradili smo je ja i moj otac, koga je ona prevarila, tako da nemojte da sudite – napisao je Ceki.

Međutim, mnogi su se javljali sa namerom da dobiju kuću na poklon.

– Imam li ja neke šanse da je dobijem? Usput ću pripaziti majku, budući da je moja umrla. Bila bih doživotno zahvalna, a vrata bi Vam bila uvek otvorena. Ja sam samohrana majka dvoje dece koja nema svog smeštaja – komentarisala je jedna Ksenija.

I jedna Milka se javila, rekavši da je samohrana majka dvoje dece, koja luta ulicama.

– Zvala sam, ali niste se javili – pisala mu je Milka.

Jedan meštanin Lopušnje napisao je da se radi o prelepom selu.

– Ima veoma dobar pogled na Vlasotince. Ko god bude došao, sigurno se neće pokajati, naravno, ko voli netaknutu prirodu – napisao je Danijel.

Izvor: kurir.rs