Napokon fotografija koju smo svi čekali: Anđelka Prpić blista u venčanici, Marko u elegantnom odelu pored nje (FOTO)

Pre više od desetak godina održalo se prvo venčanje Anđelke Prpić, a pošto je ova lepa glumica zapravo i voditeljka, u to vreme je vodila emisiju „48 sati svadba“, pa i ne čudi što je javnosti bilo interesantno da zavire na Prpićkino venčanje. Iako su želeli da saznaju što više, novinarima je bilo dozvoljeno da zabeleže samo deo okupljanja zvanica ispred crkve.

Fotografije koje su ispratile Anđelkino venčanje otkrile su više nego dovoljno. Voditeljka je veliku pažnju posvetila venčanici i aksesoaru, isto tako i obući, ali i kakav bidermajer je krasio njene ruke.

Detaljna analiza prvog Anđelkinog venčanja dovela je do interesantnog podatka, a to je da se među bitnim gostima našao njen sadašnji partner, koji je bio dobar drug njenog bivšeg supruga. Vrlo zgodan, elegantno obučen, Marko Žugić je sve vreme stajao blizu prelepe mlade, što se tek sad da zaključiti kada se kockice sklope.

Zaključak je da je Anđelkin novi dečko i otac njenog nerođenog deteta dugi niz godina zaljubljen u nju, a kako se i ispostavilo, emocije su obostrane. Postoje priče da se priprema i drugo Anđelkino venčanje, pa nam ostaje da vidimo koliko sličnosti će imati sa prvim.

Izvor: story.rs