Obučene i frizirane isto: Majka i ćerka na crvenom tepihu – Pogodite koja je Jami, a koja Lea (FOTO)

Od trenutka kada je prvi put poželela da se predstavi medijima ćerka Jasne Milenković Jami u fokusu je interesovanja zbog svog izgleda. Prve slike pevačicine ćerke poslužile su javnosti da se uveri u njenu lepotu i to koliko liči na majku. Sličnost je dolazila do izražaja kada se vide Jasnine slike iz mladosti, ali kako se i Lea nedavno podvrgla nekim estetskim zahvatima, tvrdnja pevačicine publike i obožavatelja je da su sada identične.

Budući da je Lea koju je ona dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem izrazila želju da stavi hijaluron u usta i obavi još par korekcija na licu i ona i pevačica naišle su na osudu javnosti, a nedavno se pojavio novi razlog da se o popularnoj majci i ćerki piše.

Naime, ćerka Jasne Milenković Jami i ona sama pojavile su se na jednom gradskom događaju obučene u ista odela, samo su napravile malu razliku u boji što je, po mišljenju mnogih, imalo za cilj da dodatno istaknu sličnost.

Pevačica je za tu priliku odabralanarandažasti komplet koje je ukrasila skupocenim potpeticama, dok je Lea ponela kraljevsko plavu nijansu za svoje predstavljanje. Kako je i bila namera privukle su veliku pažnju fotoreportera i ostalih zvanica.

Izvor: story.rs