Nina Bosiljčić uslikana sa roditeljima u manastiru Ostrog: Sve više liči na Jelenu – Izrasla u pravu devojku

Da je Nina Bosiljčić, ćerka poznatog para Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića izrasla u pravu devojku, tek nedavno imali smo prilike da se uverimo kada su popularni roditelji odlučili da je pokažu u javnosti.

Dugo vremena je prošlo dok su se brižni roditelji odlučili na ovaj korak, a sve u cilju kako bi svojoj mezimici obezbedili odrastanje bez pritiska javnosti i provlačenja kroz žutu štampu. Međutim, shvativši da ne mogu zauvek da je drže pod staklenim zvonom, jedanaestogodišnju devojčicu i srećne momente koje sa njom proživljavaju, ponosni roditelji sada sve češće objavljuju na društvenim mrežama.

Skladna porodica najviše vremena voli da provodi zajedno, pa tako među brojnim obavezama kojima je gotovo svaki dan glumačko-pevačkog para ispunjen, oni svaki slobodni trenutak koriste da sebi daju oduška i otputuju zajedno, čemu se sigurno najviše raduje preslatka tinejdžerka Nina.

Ovog puta tročlana porodica spakovala je kofere i uputila se na veoma posebno, sveto mesto, a fotografije pod Ostrogom koje je glumac objavio na svom „Instagram“ profilu izazvale su divne reakcije i salvu pozitivnih komentara na račun skladne pobožne porodice.

Pored toga što se svi slažu da kao brižni, posvećeni i roditelji koji u javnosti promovišu isključivo prave porodične vrednosti, oni bi mnogima trebalo da posluže kao primer, nije mogla proći nezapaženo lepota koju evidentno poseduje ćerka Jelene i Ivana Bosiljčića. Mnogo njih je primetilo kako Nina sve više liči na svoju poznatu mamu.

Izvor: story.rs