Dve godine bez Tozovca: Udovica pevača došla na pomen u besnom džipu – Emotivna poruka tera suze na oči

Danas se navršava dve tužne godine od odlaska našeg legendarnog pevača Predraga Živkovića Tozovca. Na Novom groblju u Aleji zaslužnih velikana, danas se održava dvogodišnji pomen Predragu Živkoviću Tozovcu, a mnogobrojni prijatelji i rodbina stigli su u tišini.

Najbliži prijatelji nekada najpopularnijeg pevača stigli su prvi na groblje, a najviše se očekivao dolazak Tozovčeve udovice.

Emilija Živković, sa kojom je Tozovac proveo veliki deo života, pojavila se ubzro u besnom džipu, sa ogromnim vencem cveća koji je nosila u rukama.

Sa njom je bio i venčani kum Tozovca, Ratko Rađenović koji je sve vreme bio na ivici suza. Tužna udovica Emilija je položila veliki venac cveća na gr0b, a posveta je bila kratka ali više nego dirljiva:

„Ti si naša zvezda vodilja“, pisalo je na vencu.

Inače, Predrag Živković Tozovac ima i dva vanbračna sina, koji su nedavno došli u sukob na sudu sa udovicom pevača. Naime, oni su tražili deo svoje imovine koji im pripada, a Emilija je bila uporna u nameri da sve zadrži za sebe, budući da je sa Tozovcem imala ugovor o doživotnom izdržavanju.

Izvor: kurir.rs