Nikolina Pišek uskoro na sudu, ali ne sa Mišom Grofom: Umešani i Ražnatovići

Kako prenose hrvatski mediji, Nikolina Pišek tužila je Bornu Kotromanić za klevetu. Voditeljka je podigla privatnu tužbu protiv bivše modne dizajnerke 30. septembra. Ročište za mirenje nije zakazano. Pošto je predmet tužbe kleveta, propisana maksimalna novčana kazna je do 500 dnevnih dohodaka.

Kotromanićeva nije bila dostupna za komentar, a Ristovićeva je bila jasna.

„Ne treba nju niko komentarisati, ona protiv sebe radi dovoljno“, rekla je Vidojeva udovica.

Sukob Nikoline Pišek i Borne Kotromanić počeo je nedugo pošto je voditeljka ostala bez supruga.

„Novac od trgovine Arkanovim ratnim plenom nikad nikom nije doneo sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini“, napisala je tad Borna na svojoj društvenoj mreži.

Nikolina nije komentarisala njene navode, ali u komentarima se ubrzo javila Vlatka Pokos.

„A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije“, odgovorila je Vlatka Borni.

„Borna je imala sreće što je bila u braku s civilizovanim tipom, to je ne čini ni pametnom ni uspešnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušobrižnici i bivši, poremećeni, svekar. I ‘uspešne’ žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosečnu hrvatsku platu“, dodala je Vlatka.

Nikolina se nije uključivala u raspravu, a Borna je Vlatki zapretila tužbom. Kasnije je Vlatka u svojoj kolumni za Story nazvala Bornu ‘dobrodržećom gospođom koja se svojevremeno dobro (bogato) udala i još bolje razvela’, a istakla je da joj je zasmetalo što je svoje optužbe protiv Miše Grofa, Vidojeva oca, iznela da bi „povredila i ponizila Nikolinu“.

Izvor: svet-scandal.rs