Nikolina Pišek otkrila pravu istinu: Ne želi da ćuti više – „Vidoje je u trenutku smrti bio s ovom ženom“

Voditeljka Nikolina Pišek potvrdila je nagađanja o okolnostima smrti svog pokojnog supruga Vidoja Ristovića.

Nikolina Pišek pre nešto više od godinu dana izgubila je supruga. U trenutku Ristovićeve smrti, kao što je poznato, Nikolina je sa ćerkom Unom Sofijom bila u Zagrebu, a on je narednog dana trebalo da im se pridruži. To se, nažalost, nikad nije dogodilo.

– Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto. Rekla je: „Vido je umro“, a ja sam rekla – „Je li Vama dobro? Šta se događa Marija?“ Jednostavno to neko vreme nisam procesuirala – rekla je.

Voditeljka je poručila kako se o smrti njenog muža pisalo stalno i da se pričalo da je na masaži umro dok je sa drugom ženom.

– Pa manje više sve što je napisano je istina – rekla je Nikolina i dodala da ju je to iznenadilo.

– Bili ste verni jedan drugome ili? – upitana je.

– Pa ja jesam – rekla je i dodala kako nije pretpostavila da je bio neveran.

– Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njim, a moj svekar je to formulisao kao masaža… Sve je jako čudno uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zastoja srca – rekla je voditeljka, pa otkrila kako se osećala kada je saznala da ju je pokojni muž navodno prevario.

– Imala sam trenutke kada me je to jako ljutilo, ali onda sam shvatila da je to nebitno i da gubim energiju, a imam puno važnijih problema u životu i stvari koje moram da rešim, na koje moram da se fokusiram…decu o kojoj moram da brinem – ispričala je Nikolina.

Nakon smrti muža Vidoja, ona je ušla u sukob sa njegovim ocem Mišom Grofom, kojeg je, kako je javno govorila, tužila.

– Zakon je na mojoj strani i ja znam da ću iz ove bitke izaći kao Pirov pobednik. Vreme je da tim nekakvim lokalnim umišljenim šerifima, koji daju kojekakve nadimke i titule raznih velikodostojnika stanem na kraj. Stvari treba staviti na svoje mesto i zakon postoji s određenim razlogom i ne bi se trebalo plašiti primeniti ga. Pretnje sam prijavila policiji, jer sam imala otvorene napade sa njegove strane, ali ne ja se ne bojim, ne znam zašto, možda sam jednostavno previše luda, ali mislim da ljudi koji previše laju ne ujedaju – rekla je.

– Shvatila sam da ljude užasno iritira da si živ i radno sposoban, da funkcionišeš – rekla je Nikolina, osvrnuvši se na kritike koje je dobijala zbog toga što je po mišljenju nekih prerano skinula crninu i vratila se na posao.

– Ja sam odustala od crnine kada mi je ona prestala goditi, jer neko vreme mi je godila, postoje razlozi ti običaji koliko god izgledali bizarno zapravo imaju smisla…jer se ti želiš sakriti, utopiti i poručiti svima da odstupe, ali mom slučaju niko nije odstupao, tako da sam se ja mogla zamotati u crno od glave do pete i napraviti prorez za oči – to bi bilo isto. Ta crnina moja nije odbijala napade drugih što inače u normalnim situacijama radi. Te postavke nisu radile u mom slučaju, onda sam ih ja sklonila – ispričala je Nikolina.

Nikolina kaže da nije sigurna da li bi se brak između Vidoja i nje završio razvodom, ali, kako kaže, pokojnog supruga bi ponovno birala. Međutim, sa ovim iskustvom, voditeljka tvrdi da bi mnoge stvari drugačije postavila od početka. Svoj intervju završila je rečima da se budućnosti ne plaši, vilu ne prodaje, a ne traži ni novu ljubav.

Izvor: blic.rs