Dom Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić je priča za sebe: Ovde mali Relja vodi glavnu reč! (FOTO)

Glumac Andrija Milošević i njegova supruga Aleksandra počeli su da dele „krov nad glavom“ mnogo pre nego što su stali na ludi kamen, a zahvaljujući duhovitim video klipovima, koje često snimaju u kućnom ambijentu, publika može da vidi deo životnog prostora ovog simpatičnog para.

U domu Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić na Banovom brdu glavno mesto zauzima veliki dnevni boravak, sa udobnom ugaonom garniturom.

Prijatnom ambijentu doprinose i police koje su pune knjigama i zanimljivim sitnicama, među kojima su i suveniri koje su doneli sa mnogobrojnih putovanja.

Za razliku od većine žena, Đeđa za Andriju kaže da je njen životni partner izuzetno uredan i pedantan. U Andrijinom garderoberu sve je složeno „pod konac“, a on sam se pohvalio da su, što je najvažnije, čarape uvek uparene po bojama.

Iako često snima priloge u moderno opremljenoj kuhinji, jedan od najpopularnijih Crnogoraca u Beogradu priznaje da nije previše vičan za šporetom, a ni njegova supruga ne može da se pohvali kulinarskim veštinama.

− Ne mogu uopšte da se nazovem kuvaricom, ali umem da prehranim i njega i sebe u datom trenutku. Umem samo nešto osnovno.

Imajući u vidu da su Andrija i Aleksandra nedavno postali roditelji, hteli ne hteli morali su da promene odnos prema kuvanju i da se izvešte u pripremanju zdravih obroka.

Izvor: hellomagazin.rs