Nikola Rokvić otkrio kako je za 6 meseci smršao 17 kilograma: Jednu namirnicu unosi u velikim količinama

Pevač Nikola Rokvić godinu dana je bio pod stresom tragičnih događaja u porodici a utehu je pronalazio u hrani. Tako je „dogurao“ do 110 kilograma. Kad je stao na vagu i video ovaj podatak, odlučio je da odmah nešto učini po tom pitanju – promenio je ishranu i uveo redovnu fizičku aktivnost, a rezultat je bilo 17 kilograma manje za šest meseci.

„Godina 2021. je za mene bila veoma teška! Taj period mi je bio stresan, pa nisam imao volju da treniram, ali ni da vodim računa o ishrani. Zato sam se i ugojio skoro 20 kilograma. U jednom momentu sam se trgao i shvatio da moram nešto da uradim za sebe“, počeo je priču Rokvić i dodao:

„Krenuo sam na kik-boks četiri puta nedeljno. U početku sam te treninge kombinovao sa trčanjem. Ali zbog prirode posla nisam dovoljno trenirao. Kada sam shvatio da nemam rezultate, sabrao sam se i počeo redovno da radim vežbe sa trenerom, koji mi je uveo trening snage i program ishrane. Smanjio sam unos ugljenih hidrata, a povećao unos proteina i masti“, otkriva Nikola.

Nikola je tada video prve rezultate, kojima je vrlo zadovoljan.

„Šest meseci posvećenog rada i pridržavanja svega što mi trener kaže doveli su do toga da sam smršao, ali i izdefinisao mišiće. Pokrenuo sam metabolizam na pravi način, pa sada nemam nikakvih problema. Trenutno postim, pa balansirano unosim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora. Zadovoljan sam, jer sam izgubio 20 centimetara u obimu struka. Osećam se kao nov čovek“, srećan je pevač.

Nikola Rokvić pridržava se sledećeg režima ishrane:

Za doručak jede voćna salata, za ručak kinou sa povrćem, a za večeru salatu sa piletinom. Trik savet: Proteini i masti dovode do pravih rezultata.

Izvor: blic.rs