Konačno otkriveno ko je supruga Marka Janketića: Osvanule porodične slike – Ona mu je rodila dve ćerkice

Iako je vrlo popularan, sin velikana srpskog glumišta Miše Janketića i Svjetlane Knežević takođe poznate filmske i pozorišne glumice, koji je i sam krenuo stopama slavnih roditelja, svoju privatnost trudi se da što više sačuva. Tako javnosti nije poznato mnogo detalja o njegovom privatnom životu i najbližim članovima, a supruga Marka Janketića, može se reći, prava je nepoznanica za javnost.

Da je Markova supruga nedavno rodila drugo dete javnost je saznala putem društvenih mreža kada je ponosna baka radosnu vest podelila sa svojim prijateljima, međutim iako njen identitet glumac uspešno krije, za medije je nedavno o svojoj Mariji rekao par lepih reči, te istakao da je rešio da stvori porodicu baš sa njom je su se „razumeli iz prve“.

„Mama je divna žena, ne bavi se javnim poslom. Razumeli smo se i sporazumeli iz prve, što je, pored velike ljubavi i međusobne privlačnosti, presudno uticalo da izgradimo kvalitetan odnos“, ispričao je glumac za „Gloriju“ i dodao da je Marija njegova srodna duša, te da je u njoj pronašao sve što mu je bilo potrebno za srećan i spokojan život.

„Ima jedan divan stih iz pesme „Na Bogojavljensku noć“ Đorđa Balaševića koji kaže: „Bila je moja ljubavnica, saborac i najbolji drug“. To su tri najvažnije kategorije koje su presudne za vezu. Da imate strast, da budete saborci i bijete iste bitke, a ne svako svoju, i da jedno drugome budete najbolji drug. Jer ima nešto što se ne govori nikome osim najboljem drugu, odnosno partneru. Sve to me je privuklo, nas dvoje imamo iste ideje o tome kako život treba da izgleda, iste ciljeve i vizije“, rekao je mladi glumac.

Kao neko ko je odrastao u velikoj porodici, sa bratom i dve sestre, oduvek je maštao da i sam stvori takvu.

„Mi Janketići smo privrženi jedni drugima i negujemo tradicionalne vrednosti. Gledam moju majku Svjetlanu, ona je sad udovica, ali nije sama. Deca su oko nje, ima unučiće, potomstvo koje je sad udvostručeno, volimo je i pazimo. Naravno, roditelji ne bi trebalo da prave decu da bi ih ona kasnije pazila, ali to je lepo i normalno. Pažnju koju smo mi dobijali od naših roditelja sad uzvraćamo i svojoj deci i roditeljima“, rekao je jednom prilikom Marko Janketić.

Izvor: story.rs