Nikola Đuričko iz Amerike objavio najradosnije vesti: „Supruga i ja smo uspeli posle toliko godina“ (FOTO)

Iako se trudi da svoj privatni život sačuva što više od očiju javnosti, jedan od naših najharizmatičnijih i omiljenih glumaca imao je veliki povod da se oglasi putem društvenih mreža, a radosne vesti oduševile su njegove pratioce.

Naime, naš poznati glumac već dve decenije uživa u srećnom braku sa suprugom Ljiljanom koju je upoznao na snimanju filma “Pljačka Trećeg rajha”,a iz njihove velike ljubavi dobili su dvoje dece, ćerku Nađu i sina Đorđa.

Iako ne eksponira svoju porodicu u javnosti, fotografije njegovih najmilijih su prava retkost, ali glumac je danas rešio da napravi izuzetak i svoje fanove iznenadi objavom sa svojom dragom.

On je objavio slike na kojima srećno pozira u društvu Ljiljane, a pali su i poljupci povodom proslave godišnjice koju su obeležili ovog meseca.

Lepe vesti od Nikole Đurička prelepe reakcije pobrale su na Instagramu, a čestitke prijatelja, kolega kao i mnogobrojnih fanova nisu izostale.

– Pravo da vam kažem, ne mogu da verujemo da je već toliko prošlo. Mislim da se naš zajednički život može najlakše opisati sa nekoliko reči:ljubav, radost, poštovanje, kompromis, prijateljstvo, poverenje – ispričala je supruga Nikole Đurička, pre par godine.

Podsećamo, Đuričko je pre par godina spakovao svoje kofere i sa porodicom se preselio u Ameriku gde i danas živi i gde je takođe ostvario uspešnu karijeru, a sada je svima jasno da je srećan i ispunjen i na privatnom planu.

Izvor: story.rs