Nikad ne biste pogodili čiji je sin mali Luka iz „Južnog vetra“: Majka mu je poznata glumica, gledali smo je u hit serijama (FOTO)

Poslednja epizoda serije „Južni vetar: Na granici“ koja je nedavno emitovana donela je mnogo neočekivanih obrta i ostavila otvoren veliki broj pitanja, na čije će odgovore publika morati da sačeka nove epizode.

Od premijernog prikazivanja pa do sada, priča koja prati život Petra Maraša mnogima je postala jedan od omiljenih domaćih serijala i sigurno je veliki broj onih koji sa nestrpljivo čekaju nastavak priče i rasplet događaja oko glavnog lika.

Osim proverene glumačke ekipe, koja je svojevrstan spoj iskustva i mladosti, mnogima je pažnju privukao preslatki dečkić koji tumači lik Luke, sina Petra Maraša.

Od prvog pojavljivanja, nasemajni dečak zauvek je osvojio srca publike, a očekivano, tokom serijala najviše scena snimio je sa svojim filmskim roditeljima, Jovanom Stojiljković i Milošem Bikovićem.

U „Južnom vetru“ lik Luke tumači preslatki Milutin Janić, koji je glumački talenat nasledio od majke, poznate glumice Nade Macanković.

Milutinovu mamu Nadu gledali smo u serijama „Ljubav, navika i panika“, „Mješoviti brak“, „Pozorište u kući“ i druge. Život mlade glumice potpuno se promenio kada je dobila sina. Nada se posvetila isključivo njemu i suprugu, nekadašnjem dobojkašu Bojanu Janiću, pa je to razlog što je sve manje viđamo na Tv ekranima.

Izvor: srbijadanas.com