Nije imao ni za hleb, sada je milioner koji nije zaboravio odakle potiče: Ovo je kuća koju je Duško Tošić izgradio roditeljima (FOTO)

Duško Tošić, nekadašnji fudbalski reprezentativac koji je u javnosti poznat i kao suprug pevačice Jelene Karleuše, potpisao je nekoliko ugovora tokom svoje uspešne karijere, koji su mu doneli veliko bogatstvo, tako da je sve što je stekao uložio je veoma pametno.

Osim mnogih nekretnina koje ima na više lokacija, Duško je renovirao porodični dom u selu Orlovat, u blizini Zrenjanina, te je nekadašnju trošnu kuću pretvorio u vilu i poklonio je roditeljima.

U kući živi samo njegova majka Nikolte, jer je njegov otac Milorad preminuo 2018. godine. Nju veoma često obilaze sin, a i ćerka Katarina.

Ovaj poznati fudbaler svoje detinjstvo je živeo u teškim materijalnim uslovima, ali ljubav i podršku koju je dobijao od porodice, nikada nije zaboravio, pa se danas trudi da višestruko uzvrati.

‒ Duško je oduvek bio dobro dete, a takav je čovek i ostao, normalan i fin ‒ rekle su njegove komšije.

– Duško je zaista imao jako teško detinjstvo. Njegovi roditelji su bili mnogo siromašni, ali pošteni i dobri ljudi. Želeo je da trenira fudbal, pa ga je otac posle osnovne škole odveo u Zrenjanin i dao ga u dom da bi se školovao i ujedno igrao fudbal. Odlazak iz malog sela u grad za Duška je bilo ostvarenje sna. Znam da je roditeljima ljubio ruke kad god bi došao kući jer su mu ispunili želju i poslali ga u taj internat. Nije mu palo teško što je u njemu boravio s napuštenom decom jer je imao jasan cilj. Pa šta bi bilo od njega da je ostao u Orlovatu? Ništa! – rekao je meštanin.

Izvor: espreso.co.rs