Neočekivana odluka Olge Odanović će rastužiti mnoge: „Odlazim, suprug me je podržao“

Mnogima omiljena glumica Olga Odanović sledeće godine stiče uslov za penziju. Olga je odlučila da okonča svoj radni vek, ali srećom, samo na papiru. Odlazak u penziju neće značiti i kraj karijere – ona će nastaviti da igra u pozorištu, kao i da snima serije i filmove.

„Verovatno ću se penzionisati i osloboditi mesto nekom mlađem glumcu koji će biti ponosan što je u Narodnom pozorištu. To ne znači da ću se odreći glume jer je ona, pre svega, moja potreba i moja luka u kojoj se uvek usidrim. Nastaviću da igram predstave koje imam u Narodnom pozorištu i trudiću se da dajem maksimum u granicama mojih mogućnosti“, rekla je Olga i otkrila da je odluku koju je donela u potpunosti podržao suprug, glumac Dragan Petrović Pele.

„Zahvalna sam što imam porodicu uz sebe, što imam supruga koji je i pedagog na Fakultetu dramskih umetnosti i bavi se time ozbiljno i temeljno“, rekla je Olga Odanović.

Proslavljena glumica je prvakinja Drame nacionalnog teatra poslednjih 15 godina, pre čega je 18 godina provela u Pozorištu „Boško Buha“.

Izvor: hellomagazin.rs