Nedeljni horoskop od 14. do 20. novembra: Vage saznaju istinu – Strelčevi, pazite šta potpisujete

Ovan

Cela nedelja je u znaku odličnih vesti! Već početkom nedelje osetićete sjajne promene u raspoloženju, dugo vas je mučio problem za koji ste mislili da je nerešiv. Finansijska situacija se polako dovodi u red, ali ovo nije najbolji period za podizanje kredita. U ljubavi sve ide kako treba, partner želi da pređete na viši nivo. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

Bik

Prepustite se emocijama. Fokusirani ste na osobu koju ste skoro upoznali i koja vam privlači pažnju, ali nema potrebe da budete zatvoreni za novi početak. Ovo je odličan period da konačno presečete i ostavite prošlost iza sebe, jer nova prilika je možda baš ono što ste tražili. Slušajte svoju intuiciju, čeka vas lepa nagrada. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Blizanci

Posao je u fokusu ove nedelje. Biće nekoliko sjajnih ponuda, naročito ako su povezane sa inostranstvom. Izlazak iz zone komfora može potpuno da vam preokrene život, ali dobro razmislite da li ste spremni za taj korak. Izbegavajte ljude koji vam ne prijaju, moguće je da ćete ovih dana padati pod uticaj, a to vam nikako ne treba. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

Rak

Mogući su konflikti sa članovima porodice, ali i prijateljima. Tenziju koju osećate zbog porodičnih problema prenosite i na ostale, potrudite se da ne reagujete ishitreno i naglo. Ovih dana možete da napravite „čišćenje“ što se tiče međuljudskih odnosa, ali pazite da se ne pokajete. Zadovoljni ste kada je ljubavna situacija u pitanju. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Lav

Ove nedelje zračite pozitivnom energijom, a isto i privlačite. Sredinom nedelje očekujte lepo poznanstvo koje dolazi preko prijatelja, spremite se za novu ljubav! Ovo može da bude ono što ste dugo čekali, želeli ili možda manifestovali. Bićete sigurni da ste konačno pronašli osobu sličnu vama, koja potpuno razume i podržava vaše stavove. Na vama je da se samo opustite, prepustite i uživate! Najbolji dan biće vam sreda i četvrtak.

Devica

Nedelja počinje turbulentno. Imate osećaj da ste „razapeti“ na sve strane i teško se borite sa pritiskom. Ne brzajte, već se fokusirajte na jedno, ali vredno. Lista prioriteta može da vam pomogne u borbi sa svim obavezama i zadacima, a pomoć možete potražiti od nekog ukućana. Sve će vam se isplatiti višestruko, a novac možete da očekujete krajem nedelje. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

Vaga

Ne mešajte posao i ljubav. Neke tajne će isplivati na površinu, pa možete da očekujete razočaranje. Bliska osoba nije u potpunosti iskrena prema vama, ali ne očajavajte. Možda je baš ovo trebalo da se desi kako biste otvorili oči i krenuli u nov početak. Slušajte savete od osobe od koje do sada niste, želi vam dobro. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Škorpija

Ovu nedelju obeležiće sjajni rezultati na poslu. Mnogi vam zavide na uspesima, jer misle da sve obavljate sa neverovatnom lakoćom. Uživajte u svojim plodovima rada i počastite sebe lepom kupovinom nečega što već dugo želite. Biće sitnh razmirica u ljubavi, partner vam zamera nedostatak pažnje. Priredite mu neko iznenađenje. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

Strelac

Ove nedelje može se desiti poziv koji će vam okrenuti život naopačke. Slede velike promene, posebno ako planirate preseljenje ili da kupovinu nekretnine. Dobro proverite šta potpisujete, angažujte ljude koji se razumeju u takvu vrstu papirologije. Ništa ne radite sami. Fali vam komunikacija sa partnerom, razgovarajte otvoreno. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Jarac

Ove nedelje imate potrebu za izolacijom. Konstantno ste u društvu ljudi koji žele neku korist od vas. Pazite kome se poveravate, ovih dana možete da budete glavna tema ogovaranja. Nedostaje vam osoba iz prošlosti, čini se da još uvek niste spremni da krenete dalje. Možda vam je potreban razgovor sa njom, pozovite je i budite iskreni. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

Vodolija

Muči vas osećaj stagnacije koji imate već neko vreme. Ako želite promenu, budite spremni da rizikujete. Sredinom nedelje imaćete priliku za to, vreme je da dokažete šta i koliko toga možete. U ljubavi nije sve najbolje, nikako da se razumete sa partnerom. Komunikacija je ključ uspeha, ali budite svesni da bi trebalo da budete spremni na kompromis. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Ribe

Ove nedelje stiže zaslužena nagrada. Vrlo ste efikasni na radnom mestu, brzo razmišljate, koncentrisani ste i sve vam ide od ruke. Moguće je da ćete morati da donesete neku tešku odluku, pa se ne ustručavajte da potražite pomoć kolega. Krajem nedelje je moguća nervoza, ali to će biti kratkotrajno. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

Izvor: mondo.rs