Nataša DNK priznala da je bila sa čovekom koji ima ženu i decu: Otkrila i šta je od nje zahtevao deka producent

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK mnoge je iznenadila priznanjem da se u mladosti viđala sa oženjenim muškarcem.

„Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i decu. Ja sam tad bila mlada i zgodna i voleli su svi da im budem ljubavnica“, priznala je Nataša.

Harizmatična voditeljka i glumica otkrila je da je nikada nisu privlačili stariji muškarci, pa se prisetila i jedne neprijatne situacije koju je doživela, a tiče se njenog posla:

„Ja ne volim starije muškarce, uvek su me zanimali moji vršnjaci i mlađi muškarci. Ja kad kažem stariji mislim na odnos deda i devojka. Bio je jedan deka producent koji mi je rekao „Mogli smo da odemo na večeru“, ja sam mu rekla da ne večeravam. Posle mene su dolazile devojke koje su dobijale uloge, shvatila sam da su one „večeravale“, ispričala je Nataša DNK na HYPE TV.

Nataša je inače osoba bez dlake na jeziku i tako komentariše ljude i pojave u društvu. Nedavno je priznala šta je posebno nervira:

„Najviše mi smeta lice intelektualne elite, tačnije ti neki kvazi urbani što prevrću očima na sve. Gnušaju se svega. Oni imaju neki nivo. Njima je jezivo što sam ja radila takvu emisiju da bih hranila svoju porodicu i ljudima pružila drugi ugao gledanja“, ispričala je glumica.

Izvor: kurir.rs