Iznenadićete se kako Jami izgleda bez šminke: Pevačica pozirala sa kućnim ljubimcem – Niko ne veruje da je to ona

Pevačica Jasna Milenković Jami poznata je po tome da voli jaku šminku a svi dobro znamo šta šminka može. Obožava da nosi odevne kombinacije jarkih boja koje vešto uklapa sa šminkom u istim nijansama. Nedavno je objavila fotografiju sa svojom ćerkom i izazvala burne komentare i reakcije.

Dugo se polemisalo šta je Jami sve korigovala na licu, ali pevačica nikada nije želela da demantuje niti da o estetskim korekcijama priča za medije. U javnosti se nikada nije pojavila bez šminke, ali u privatnom životu to nije slučaj.

Nedavno je isplivala njena fotografija na kojoj je bez trunke šminke, u kućnoj atmosferi i sa ljubimcem Bambijem u naručju Jami pozirala i pokazala da još šminka uopšte nije potrebna.

Inače, Jasna Milenković Jami uvek ističe koliko je ponosna na svoju naslednicu Leu koja je jako pametna, vredna, lepo vaspitana i jako uspešna na fakultetu. Lea studira Međunarodnu diplomatiju i bezbednost, ali za sada nema želju da se bavi pevanjem.

Međutim, kada je pre izvesnog vremena objavila zajedničku fotografiju sa ćerkom, naišla je na negativne komentare:

„One su iste“, „Koliko je operacija uradila majka, toliko i ćerka“, „Ima 21 godinu, a cela izoperisana“, samo su neki od komentara.

Izvor: hellomagazin.rs