Naša glumica nakon porodičnog nasilja saznala da boluje od teške bolesti: „Isplakala sam se i onda pomislila na decu…“

Glumica Mina Lazarević ima čime da se pohvali u životu. Iza sebe ima mnogo nagrađivanih uloga, jedna je od najtalentovanijih i najtraženijih glumica na našim prostorima, majka troje dece, ali i veliki borac. Od samog početka svoje karijere Mina je nizala samo uspehe, a pre nekoliko godina je iskreno govorila o borbama koje je vodila na privatnom planu.

Hrabro se uhvatila u koštac sa opakom bolešću i iz te borbe izašla kao pobednik, ali priznala je da joj nije bilo lako kada je dobila dijagnozu koja joj je prodrmala čitav svet.

Iz dva braka lepa glumica ima troje dece. I dok je sa prvim mužem, pijanistom, i dan-danas u dobrim odnosima, njen drugi brak, sa baletanom Goranom Stanićem, nije se slavno završio. Tokom drugog braka je nažalost prolazila kroz porodično nasilje. To je ostavilo velike posledice na nju i njeno zdravlje, i nakon određenog vremena dijagnostikovan joj je rak štitne žlezde. Glumica je priznala da joj je telo dalo znakove da nešto nije u redu, ali ih je ona ignorisala.

– Znala sam da moram da idem na operaciju i da se nešto dešava. Tek kada je stigao histopatološki nalaz, morala sam da odem na još jednu operaciju, na totalno vađenje štitne žlezde, jer je nalaz bio maligni. Prvo je bilo, izdrži dok ti doktor čita nalaz, a onda odem u kola da se isplačem. Prvo pomislim na decu i šta mi je neraščišćeno u životu, šta moram da sredim papirološki… To je mehanizam koji ne možeš da zaustaviš – rekla je Mina svojevremeno u jednoj emisiji.

Mina je odlučila da neće odustati od sebe i svoje dece, i hrabro je krenula u borbu za svoj život.

– Isplakala sam se i idemo dalje. Kad može to da se organizuje, koja je procedura. Mislim da je to moj način da ne dozvolim sebi tu vrstu pada. Od operacije, sve je bilo natečeno, moje glasnice su u haosu, ja ne mogu ni normalno da govorim, a ne da pevam. Oni mi kažu, vodićemo računa da rez bude što manji, ja im kažem, ma pustite rez, glasne žice mi čuvajte. Ja ništa nisam mogla da radim sa svojim glasom, nema volumena, nema boje… Nisam se predavala. Trajalo je više od godinu dana, a sada je bitno da je sve okej – zaključila je Mina Lazarević.

Izvor: hellomagazin.rs