Ovo je najskuplja pesma na estradi koja je i obeležila njenu karijeru: Za nju je pevačica dala vrtoglavu cifru i nije se pokajala

Naša poznata pevačica Ana Nikolić, osvojila je našu publiku još kada se prvi put pojavila na estradi, a upravo je ona vlasnica najskuplje pesme na estradi do sada.

U njenoj dosadašnjoj karijeri se posebno izdvojila jedna pesma, a iako je od njene premijere prošlo više od 15 godina, svi je i dalje rado slušaju.

Radi se o pesmi „Romale romali“, kojom se Ana 2006. godine predstavila na nacionalnom takmičenju za pesmu Evrovizije, Beovizija.

Na njeno prvo slušanje znalo se da će ova pesma biti veliki hit, ali ni cifra za koju ju je pevačica kupila od Kikija Lesendrića nije zanemarljiva. Ona je za ovu pesmu tada dala 30.000 evra, ali s obzirom na to da je pesma i dan danas veoma slušana, definitivno nije pogrešila.

Zoran Kiki Lesandrić pričao je nedavno o saradnji sa Anom Nikolić i priznao da ga je Ana Nikolić mnogo naljutila, zbog čega je i odlučio da joj „Romale romali“ debelo naplati.

– Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk sam naplatio, a sa druge strane, trebalo je da radim ceo album, pa se vratio Mili, bio sam veoma ljut i rekao sam cenu koja je bila opravdana – izjavio je Kiki, a da li je ta pesma zaista vredela 30.000 evra, on je rekao:

– Bilo je veoma skupo raditi produkciju u to vreme, Marina je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, a pesma je svakako opravdala svoju cenu i njoj je donela novac.

Inače, i Marina Tucaković je takođe zaradila veliku sumu novca na jednom stihu. Jednom prilikom je Neda Ukraden rekla da je Tucakovićeva, zahvaljujući stihu „Suza je iz oka kanula“, zaradila 100.000 evra.

Izvor: kurir.rs