Na svoje venčanje nije pozvala čak ni roditelje: Evo kako je Ana Nikolić izgledala na venčanju sa Rastom (FOTO)

Poznata pevačica Ana Nikolić je jula 2016. godine sa svojim jedanaest godina mlađim izabranikom, reperom Stefanom Đurićem Rastom, stala na ludi kamen, i to u opštini Voždovac i na najlepši način su krunisali svoju ljubav koju su mesecima upešno skrivali od javnosti.

Da među njima postoji neka „tajna veza“, počele su glasine koje kruže još od 2015. godine, ali su se ovi poznati muzičari pravdali rečima da ih veže zajednička saradnja.

Uprkos svemu, javnost je ipak ostala iznenađena kada je u javnosti osvanula fotografija mladenaca, koja je nastala na stepenicama ispred opštine. Mladoženja je na sebi imao crno odelo, belu majicu i patike, dok je mlada imala usku belu haljinu, sa izrezima ispod grudi i na butinama. Modni detalj za koji se mlada jedino opredelila jesu bele naočare za sunce.

RAsta i Ana su pravo sa venčanja otputovali na Hrvatsko primorje, ali ne u cilju medenog meseca, već su imali na zakazane nastupe.

‒ Kada smo rešili da se venčamo, poveli smo samo naše kumove i venčali se. Čak ni naši roditelji i ostali deo porodice nisu znali šta smo naumili. Međutim jedna žena iz opštine Voždovac nas je odala, i to kada nas je slikala sa prozora i tako se to i oglasilo ‒ rekli su supružnici nekoliko dana kasnije.

U julu 2017. njihova ljubav je cvetala, a Ana Nikolić je tada svom suprugu javno poručila:

‒ Godinu dana mi je proletelo kao tren! Kao da je juče bilo, a vidi nas danas. Čekamo našu malu gospođicu krofnu. Voli te tvoja A i hvala ti za sve.

Međutim, na nažalost, vest o razvodu je veoma brzo stigla.

Ana i Rasta dan danas nisu u najboljim odnosima, ali činjenica je da se oboje maksimalno trude da njihovoj ćerki Tari budu najbolji roditelji na celom svetu.

Izvor: hellomagazin.rs