Piksi iznenadio Srbiju postavom za meč protiv Brazila: Vlahović ne igra – promene pred sam početak

Srpska fudbalska reprezentacija je došla na stadion, a atmosfera među igračima je sjajna! Piksi je nasmejan ušetao na objekat koji prima 88.000 ljudi.

Odbrana je očekivana potpuno. Vezni red – takođe. Nažalost, Kostić nije spreman i zbog toga je na njegovo mesto došao Mladenović. Što se napada tiče, Piksi je iznenadio sve… Očekivalo se da Vlahović predvodi ofanzivu Orlova, ali je Stojković odlučio da u špicu, ipak, bude Aleksandar Mitrović.

Ovo znači da je Mitrović potpuno spreman za ovu utakmicu i to nas sve raduje.

Dušan Vlahović počinje meč sa klupe. Aleksandar Mitrović je u startnih 11. To je iznenađenje za sve. Uz to, Kostić je na klupi, a na njegov mesto ušao je Mladenović.

SASTAVI:

Doha. Stadion: Lusail. Kapacitet: 88.000. Sudija: Alireza Fagani (Iran). Pomoćne sudije: Muhamadreza Mansuri (Iran), Muhamadreza Abolfazli (Iran).

BRAZIL: Alison – Danilo, Makrinjos, Tijago Silva, Aleks Sandro – Kazemiro, Paketa – Rafinja, Nejmar, Vinisijus – Rišarlison. Selektor: Leonardo Tite.

SRBIJA (4-2-3-1): Vanja Milinković-Savić – Nikola Milenković, Miloš Veljković, Strahinja Pavlović – Andrija Živković, Nemanja Gudelj, Saša Lukić, Filip Mladenović – Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić – Aleksadar Mitrović. Selektor: Dragan Stojković.

Izvor: kurir.rs